fredag 28 september 2012

Ombytta roller

Snacka om ombytta roller. 
Vad hände med min lätthanterliga lilla Julia. Hon som bara satt och log hela tiden och var hur nöjd som helst bara av att vara. Log bara man tittade på henne, åt glatt så fort det serverades mat, sov sött så fort man la henne på kudden. Nu jäklar är det andra takter här hemma. Nu skall det inte ätas, utan på sin höjd kan man leka lite med maten. Stoppa lite i glaset och lite i haklappen och resten runtom på kläder, bord och golv. Det skall gnällas en del och jag visste inte förrän nu att det fanns mänskliga plåster. Hon har blivit så mammig vilket å andra sidan inte är så konstigt så himla grym som jag är. Jag hade också klängt på mig själv om jag hade kunnat. Sedan så har vi läggningen som varje kväll tar drygt två timmar och där hon bara är nöjd om jag går runt och vaggar henne i famnen. Min stackars rygg går snart av.

Sedan har vi lilla Amanda som tidigare krånglade med maten, inte ville sova vid läggningsdags och surade bara man tittade på henne. Hon har nu blivit fröken duktig. Hon äter hyfsat bra, somnar fem minuter efter att hon lagt sig, är för det mesta go och glad. Till och med på dagis får hon beröm för att hon är så go och glad. Duktig på väldigt mycket. Hon kan dock fortfarande vara fröken drama queen när hon bestämmer sig för att sätta den sidan till. En bestämd tjej med stark vilja som ingen kan rubba. Mina små plutt älsklingar! Nedan myser dom med en trött pappa. 
Vad roligt att du hittade hit till min blogg. Jag skulle bli jätte glad om du lämnade en kommentar, då vet jag att du varit här och jag kan kika in på din blogg om du har någon. Du får gärna klicka på Gilla på Facebook knappen och följa min blogg via Bloglovin.
Kramar från Moder Petra2 kommentarer:

 1. Hihihihi jag tycker mina döttrar är sötast på bild!! ;) Eller när de sover ;)
  Min 6 åring är som ett "minimoster/minitonåring".. suck!

  Ha en underbar helg!!!

  SvaraRadera
 2. Hahaha Ja jag brukar också säga att jag har en tonåring hemma. Och då menar jag inte min 13 snart 14 åriga dotter utan min 3 åring.
  Kramar

  SvaraRadera