tisdag 16 oktober 2012

Fab Mamas Blogevent 2012 / nr 3

Fab Mamas Blogevent 2012 / nr 1 och  Fab Mamas Blogevent 2012 / nr 2... Sedan skulle 40 Fab Mamas Brudar lära sig Skrattgympa av Skrattomologen Lena Thornander. Ni kan ju tänka er hur det gick... Detta för att lära sig ta kontroll av sitt immunförsvar och slippa gå till doktorn. Vi fick lära oss andning- och skrattövningar med fokus på de olika vokalerna och vår buk. Kul!


Någon gång under kvällens lopp fick vi också goodiebag nr 4. Vi gjorde oss sedan i ordning, tog på oss våra snygga klänningar för att äta en Fab Mamas tre rätters middag med goda viner till. 


Innan vi satte oss till bords fick vi ett välkomnande glas champagne. Efter den goda middagen blev vi underhållna av duon Götz KalasDe gav oss en super bra och fartfylld musik- och tävlingsunderhållning. Vinnarna vann en flaska skumpa att dela på. Därefter var det disco.


Förstår inte varför det var så kul att ta kort på Mira ;) Några av bilderna är lånade av vår fotograf för kvällen Michaela Dahlström.

På söndagen fick vi en underbar frukostbuffé och som grädde på moset blev det ännu mer tävlingar och goodiebag nr 5. Därefter checkade vi ut och blev körda tillbaka till Nils Erikssons Platsen. 


Under både lördagen och söndagen så var det ständigt tävlingar och utlottningar. Helt otroligt. Gör ett eget inlägg med mina vinster och goodiebagsen.

Tack alla och speciellt då Mira och Ingela för ett underbart event. Bättre kunde det inte varit. (Jo, jag kunde ju känt mig lite piggare och friskare såklart;)) Hoppas på ett Fab Mamas 2013.
Ingela och Mira


Fortsättning följer....

2 kommentarer:

  1. verkar som ni haft en bra event! att lära sig skratta för att må bra lät ju underbart!

    SvaraRadera
  2. Ja det kunde inte varit ett bättre event än vad det var.

    SvaraRadera