måndag 15 oktober 2012

Fab Mamas Blogevent 2012 / nr 2

Fab Mamas Blogevent 2012 / nr 1...Efter föreläsningen av TENA fick vi gå upp på den mytomspunna (Det sägs att det spökar på Hällsnäs och det anordnas spökturer, spännande!) övervåningen för en titt och shopping av en hel drös med härliga utställare vilka man även fick tävla hos. 

Nästa projekt var Almondo tårt pimpning. Almondo sponsrade med tårtor och Agneta från Tårtdecor tippsade oss om hur man kan göra färdiga tårtor lite roligare. 
Detta var sjukt kul. Nedan ser du före och efter bilder på mitt konstverk. Jag måste säga att jag är sjukt stolt över mina konstnärliga händer ;)Och kan ni tänka er...det var en tävling också om vem som pimpat tårtan bäst. JAG vann första pris med motiveringen att mina rosor var utsökta.   

Under kvällen fixade fyra frisörer från Min bror & jag våra hår med ibland väldigt fantasifulla håruppsättningar. Bakifrån var min frisyr jätte fin men jag kände mig dock inte bekväm med frisyren framifrån och från sidan, så jag tog under kvällen bort den och hade hängande istället. Förlåt mig Min bror & jag.Fortsättning följer....


5 kommentarer:

 1. Har du gjort det dekorationerna på tårtorna själv? Gud så gott det ser ut. Du är ju duktig!

  SvaraRadera
 2. Dina rosor var verkligen superfina - så det var helt klart värt första pris ;) Grattis!!

  SvaraRadera
 3. Kanske skulle sadla om och bli konditor. Tackar Sjubarnsmamman och Annika-drömmen om 11 barn.

  SvaraRadera
 4. Det var verkligen helt fantastiska rosor och du var såå värd vinsten! :-) Kram

  SvaraRadera
 5. Så sjukt duktig! Helt klart värd vinsten!
  Kram

  SvaraRadera