tisdag 28 augusti 2012

Mammabloggkryssningen 2012

Blev upplockad på lördag morgon av Sandra och Madelein. Efter en trevlig bilresa upp till Stockholm blev det lite snurr innan vi hittade rätt vägar för att kunna parkera i P-hus Slussen. Sedan bar det av till Stadsgårdskajen och Birka Paradise som skulle ta oss på vår efterlängtade Mammabloggkryssning via Östersjön till Åland. Kryssningen var ordnad och organiserad av Johanna och Madeleine. När vi gjort oss hemmastadda i våra hytter var det dags för mingel med bubbel och frukt. Några av oss hade bokat tid för sminkning och fotografering. Vår Make-upartist Natasha och vår fotograf Karina var enormt duktiga och vi blev sååå fina. På minglet fick vi även en enorm goodiebag, fylld med bra att ha grejer. Sedan var det dags för middagsbuffé. Det fanns hur mycket som helst att välja på, både varmt, kallt och efterrätter. Åt så jag nästan storknade.
Efter att allas magar var mätta och nöjda fortsatte kvällen i Paradise Beach med karaoke, dans och drinkar. Efter en underbar kväll fick jag en så gott som en sömnlös natt i hytten jag delade med Jaana. Halv nio var det dags för frukostbuffé och klockan tio var det dags för en liten samling igen. Där hade Tupperware en visning och tävling. Sedan var det prisutdelning av tävlingarna via Mammabloggkryssningen. Jag vann Baby Foot från Bodystore.com. Lunch á la carte i Restaurang Four Seasons.
Vi var tillbaka i Stadsgårdskajen vid fyra tiden och då började vår bilresa hem igen. Kom hem trött och nöjd vid halv elva tiden.
Vill tacka framför allt Johanna och Madeleine, och självklart alla andra trevliga mammor för en jätte kul kryssning.
Madeleine och Johanna
Ett gäng glada mammor
Mingel, Champagne, Frukt och Goodiebag
Fotograf Karina och Make-upartist Natasha
Martina, Jag, Madelein, Sandra, Annica, Jaana, Eva, Mirka, Hanna, Ida, Anna och Sofie


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar