måndag 13 augusti 2012

Baskilusker och Viriusskit

Innan sommaren var vi sjuka i omgångar under nästan ett helt år. Läs om det HÄR. Så fort barnen började på dagis och skolan så satte helvetet fart. Den ena baskilusken och virusskiten efter den andra. Man kunde nästan tro att virus och bacill fabriken hade en tävling om vem som kunde besöka oss flest gånger. Jag var tydligen då en mycket god värd för skiten, för jag var nog den som var sjuk flest gånger. Hann ju inte ropa "frisk" innan jag var sjuk igen. Nä, det var inget roligt år. 

Tack och lov har vi varit friska under hela sommaren. Nu har de små gått på dagis i en vecka. Så, igår söndag, vaknade Julia med feber och rinnig näsa. Faaan tänkte jag då, och som tack för min tanke började jag själv att känna mig dålig under kvällen. Hoppas resten av familjen klarar sig. Tog två alvedon innan jag lade mig och mådde idag bra som tur var. Bara lilla Julia som skall krya på sig.
Bild lånad från Coolstuff

2 kommentarer:

  1. Hej fina du!

    Tänkte bara tipsa om en tävling, där vinsten är en personlig babyfilt: http://angelica.blogg.se/2012/august/tavling-vinn-en-personlig-babyfilt.html

    Ber om ursäkt om du ej gillar tävlingstips! :)

    SvaraRadera
  2. Tack, det är alltid kul med tävlingar :)

    SvaraRadera