måndag 6 april 2015

Scandinavian Winner Show 2015

Göteborg besöktes i helgen av Scandinavian Winner Show som är en kattutställning på Svenska Mässan, och den besökte vi. Många söta kissemissar såg vi. En del sötare än andra. Jag frågade barnen vilket som var roligast, hundutställningen My Dog (läs HÄR) eller kattutställningen och de svarade i kör att hundutställningen var roligare. Jag kan ju bara hålla med. På hundutställningen var det en helt annan stämning och en helt annan kontakt, med både ägare och djur. Ägarna pratade mer än gärna om sina hundar och om dess ras och ville gärna att man hälsade och klappade på hundarna. På kattutställningen satt ägarna framför sina burar och tittade besvärat på dem som försökte få sig en liten titt på katterna som oftast satt inlåsta i sina burar. Det fanns ju såklart några undantag.
Burarna var pimpade i en herrans massa olika varianter. Den som slog alla rekord var den på bilden nedan där katten hade en egen soffa, heltäckningsmatta och ett gäng små kristallkronor som hängde i taket. 
Många olika sorters raser fanns det att se och den coolaste var helt klart den söta lilla Cornish rex ungen längst ner i bild med ett grönt och ett blått öga. Den var så söt.

Ha det gôtt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar