lördag 4 april 2015

Fyra väderlekar och kändistomt

Japp, idag har vi shoppat. Emilia tyckte vi skulle åka till Ullared, Gekås idag och så blev det. Vanligtvis är vi där från morgon till kväll, men idag hade vi bara 2 timmar på oss. Men vad gjorde det... vi hittade massor med onödiga saker som vi behövde ändå. Såg inga kändisar, fast att jag spanade i varenda hörn. På vägen dit hade vi strålande sol, sedan plötsligt började det regna vilket snart övergick i snöslask och avslutades storslaget med stora hagel. När vi kom fram var det strålande sol igen och vi fick en parkeringsplats precis längst fram närmast ingången med en gång. Ibland har man tur. 
En och annan födelsedags present till kommande kalas hittade vi också. Kolla bara in kundvagnen nedan, så cool och kommer säkert gillas jätte mycket. Elsa och Anna kommer också kunna shoppa järnet sedan.
På tal om friluftsliv och Friluftsfrämjandet som jag nämnde i inlägget HÄR så såg vi under vår bilfärd till och ifrån Ullared 6 st rådjur, 5 st rovfåglar en trana, kossor och hästar. Så att åka till Ullared kan vara väldigt nyttigt, lärorikt och utvecklande.

Ha det gôtt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar