fredag 24 april 2015

Exklusiv förhandsvisning

Jag hade turen att få tre biljetter av Sandra som har bloggen Ett liv vid havet till en exklusiv förhandsvisning av årets kaninmusikal på Liseberg. Ni kan ju tänka er vad mina två små tjejer blev glada över detta. Dom tjoade och dansade när jag berättade att vi skulle träffa Lisebergs kaninerna. 
Föreställningen heter "Försök stoppa mig! - sommarens TRÅKigaste kaninmusikal!"

Om föreställningen:
På Kålqvist och Fröas gård rullar livet på som vanligt. Grönsaksodlingen är i full gång och lekarna avlöser varandra på löpande band. Kålqvist, Fröa och kaninerna sitter och släcker törsten med morotsjuice när en mystisk figur plötsligt kastar en skugga över morotslandet. När skuggan fallit över gården blir ingenting sig likt. Grönsakslanden blir tomma, allt blir dunkelt och kaninernas päls blir ordentligt tilltufsade. Vem är den mystiska figuren och vad är det som lockar i Kaninlandet?

Ska Kålqvist, Fröa och kaninerna kunna sätta färg på tillvaron igen och i så fall hur?Just nu är det ett himla tjat om när vi skall åka till Liseberg. Vi åker om en liten stund och ikväll kommer jag berätta om vad jag och tjejerna tyckte om föreställningen.
Tack Sandra!

Ha det gôtt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar