söndag 5 maj 2013

Sebastian 11 år

Tänk att min lilla kille nu fyllt 11 år. Självklart märks det att han börjar bli stor. Till mammas stora sorg vill han inte längre hålla handen när vi är utanför hemmet, han vill inte heller kramas och pussas offentligt. Konstigt tycker jag ;) som försöker komma ihåg att inte genera honom inför kompisarna. 
När Sebastian var liten kallade han sig själv för Bamse och var världens starkaste och kramgoaste björn. Även detta året valde han att ha sitt kalas på Laserdome. Dyrt vart det och en nöjd kille blev det! Trots att han blir äldre och klokare vill han fortfarande inte fotograferas vilket är tråkigt. Men att han inte vill vara med här på bloggen respekterar jag.

4 kommentarer:

 1. Sonen fyllde oxå i mitten av maj och då 12-år, men jag har en kille som är gosande och håller gärna hand, vet inte om det är för hans Npf men vissa saker får han gärna fortsätta med :) Visst tycker han att det är pinsamt då jag är på skolan ibland men ofta ute så tar han gärna handen. Blev inget kalas med barn (kanske för att han riktigt aldrig fått vänner)men han verkar inte tänkt på det, utan tyckte väl att presenterna var viktigare (så att säga) Så grattis till din stora kille från oss två på berget
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Anne och grattis till din E också :)

   Radera
 2. Åh vad tiden går fort hade varit kul att se hur han ser ut nu men jag förstår mycket väl att du respekterar hans önskan att inte vara med här på bloggen. Mina flickor är inte så pigga på det heller. Jennifer ibland dock om jag frågar först. Inser just att jag inte visat en bild jag har fått lov till att visa. :-)

  Du får hälsa honom grattis i efterskott även om det snart har gått en månad :-)

  SvaraRadera
 3. Ja tiden rusar iväg. Synd att man inte insåg det några år tidigare.... Tack jag skall hälsa honom det :)

  SvaraRadera