måndag 29 april 2013

Allt för barnen

När Emilia fick nys om att YOHIO skulle komma till Gekås/Ullared för att skriva autografer ville hon såklart åka dit. Gekås/Ullared är ju en av Emilias favoritställen och där kan hon också ägna sig åt sin favorit sysselsättning (shoppa) och nu kommer då också en av hennes favorit killar dit. Kan det bli bättre. Självklart ställde morsan upp. Vad gör man inte för att göra sina barn nöjda och lyckliga. Ja, jag blev ju såklart nöjd och lycklig också.

Vi gjorde en heldag med mycket shopping först och sedan träff med YOHIO. På parkeringsplatsen när vi kom, gick vi förbi ett gäng där jag fastnade för den ena lilla smala killens rosa gympaskor. När vi gått en stund säger Emilia lite tyst så ingen skall höra att det var YOHIO vi precis passerat. Denna försiktiga, blyga fantastiska tjej...hon känner sin mor...hade hon sagt något innan, när de fortfarande var framför oss så hade ju jag såklart sett till så vi fått en liten snackis, foton och autograf med honom. Men men... vi fick snällt vänta på den planerade träffen istället. 


Och här är lite sockersöta bilder på YOHIO.

Vi tog inte bara tre flugor i en smäll som Emilia sa utan hela fem stycken.
1. Gekås/Ullared
2. Shopping
3. YOHIO
4. Boris Vd
5. Gruppmedlemmen Marcus Jonsson från DESAIHA och YOHIOEn kul dag med många överraskningar...i bilen hittade vi det här.
Tyvärr blev bilden suddig men det föreställer en spindel och hennes bebiskammare. Mysigt värre.

2 kommentarer:

  1. Ja kändisar har du gärna gått fram till. Tyckte du var pinsam då när du sprang fram till Bert Karlsson :-) Har du fotot kvar :-) Jag har någonstans tror jag :-)

    SvaraRadera
  2. Hahaha Jag tror att jag har det någonstans. Lite roligt måste man ju ha ;)

    SvaraRadera