tisdag 15 januari 2013

Vecka 2, 2013

Känt mig helt urlakad en tid, så fruktansvärt trött, sjukligt trött, nästan halv dö. Men det är ingen förkylning eller dylikt som bryter ut. Energin slut helt enkelt. 
Lillstumpan Julia fyllde 2 år den 8 januari och bjöd sina kompisar på en välsmakande glass på dagis.
Emilia och Sebastian åkte till Idre fjäll för en veckas härlig vinter semester med sin far. Tur att inte jag var med och såg när Emilia åkte i de svarta backarna.
I och med att E och S var i Idre delade vi upp Julias firande på 2 gånger. Kalas med sin pappas familj och släkt på självaste dagen. Och firande nr 2 med min familj och släkt tar vi en annan dag.
Jag brukar läsa en saga om en flicka som går till simhallen. Därmed har Amanda inte glömt när hon fick göra ett besök på "The Reef Badhotell" förra året, läs HÄR. Varje gång vi läser denna bok frågar hon om vi kan gå och simma igen och det har liksam inte blivit av förrän nu. Så vi var alltså på Lundbybadet och badade, plaskade, åkte rutchkana och hoppade från kanten. Det är väldigt mysigt att få ägna sig åt bara ett barn i taget, vilket jag tycker kan vara väldigt svårt att få ihop. 
Helgen hade jag och vännen Lena bokat upp med en spännande två dagars kurs av det andliga slaget. Kursen hölls i Munkedal hos Annelie i hennes lokaler. Kursledaren var Lisa som vanligtvis håller till i Göteborg. Haft det jätte mysigt och träffat många härliga människor. Vi hade en lugn och mysig kväll med vin och tjej snack på kvällen efter första dagen hos vännen Tina i Uddevalla som vi övernattade hos. 

1 kommentar:

 1. Hej Petra!
  Ja, det är inte lätt att hålla humöret uppe såhär års.
  Läste ditt inlägg om The Reef och jag jobbar med Stena Lines sociala kanaler. Jag tänkte höra om det är ok med dig att vi delar de fina bilderna i ett album på vår Facebooksida och hänvisar till dig och länkar till det inlägget.
  Maila gärna svar till mig på ylva.vitorovic@stenaline.com
  Hälsningar,
  /ylva.

  SvaraRadera