fredag 13 februari 2015

Smygpremiär av Fifty shades of Grey


När jag läste trilogin om Mr Grey, kunde jag knappt lägga ifrån mig böckerna. Jag med många fler fastnade och kunde sedan inte sluta läsa förrän det inte fanns nåt mer att läsa. Vilka förväntningar man fick när man fick höra att böckerna skulle bli film. Så när biljetterna släpptes var jag snabb med att köpa två stycken till smygpremiären som var igår. Jag överraskade syrran med en biljett och ett Fifth shades of Grey kit :)
Vi käkade på Restaurang Danilo som ligger i anslutning till Bergakungens biograf. Biografen fylldes snabbt av förväntansfulla tjejer/kvinnor och en och annan man. Måste erkänna att jag blev lite besviken när jag såg valet av skådisar. Man får ju alltid sin egen fantasibild i hjärnan när man läser en bok, och den blir det ju svårt för andra att tillfredsställa. Men dom skötte sig riktigt bra Dakota Johnson (Anastasia Steele) och Jamie Dornan (Christian Grey). Visste ni förresten att Dakota är dotter till gamla skådisarna Melanie Griffith & Don Johnson. 
2 h och 5 min gick alldeles för fort och när lamporna plötsligt tändes blev iallafall jag både arg och chockad. Den kunde ju inte sluta nu...inte än...inte så... Jag och säkerligen alla andra som ser filmen ser nu fram emot en fortsättning. Jag tror att jag ger filmen 8 poäng av 10 möjliga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar