lördag 24 maj 2014

Pensionären och Idolen

En av anledningarna till att jag tog en paus i bloggandet var att min dator har gått i pension för länge sedan, men än har den en liten livslina som den hänger kvar vid. Frågan är bara hur länge. Tar mig ibland en hel dag att bara starta skiten. För att sedan inse att den inte alls tänker samarbeta, och att det bara är att stänga av igen. Försöker vårda den så ömt jag kan men har ju ingen expert i närheten som kan hjälpa till, så det blir som det blir. Så när jag har mycket bilder att gå igenom och redigera (också det så gott jag kan) så kan det då ta sin lilla tid. Därmed blir det kanske inga inlägg varje dag.

Förra året var jag med min dotter i Helsingborg på konsert (läs här), och jag var med henne i Ullared för autograf (läs här). I år var det dags igen, konsert i Lisebergshallen, Göteborg. Jag pratar såklart om YOHIO. Lite kul att hon vill ha med sig sin gamla mor, så att den gamla modern får uppleva lite nostalgi a la tonårshysteri och idoldyrkan. Jag lyckades dessutom prata oss ner ifrån sittplats till ståplats. Jag var som tur var inte ensam förälder på konserten vilket kändes bra. Bredvid oss stod en ung tjej som var där med sin kompis. Tjejen svimmade... och bakom henne stod det tre pappor. Ingen...och då menar jag INGEN rörde en fena för att hjälpa tjejen. Tur var ju då att lilla jag var där och lade henne på sidan och kallade på hjälp. Helt sjukt att se, framförallt vuxna människor som inte bryr sig. Det kunde ju lika gärna varit deras egen dotter. Jaja...tjejen var fortfarande avsvimmad när vakterna bar iväg på henne och ambulans kom när vi ett tag senare väntade på spårvagnen för att åka hem.
Här kommer lite bildbevis från kvällen ;)

 Mer bildbevis!

2 kommentarer:

  1. Usch Vad läskigt med flickan. :( Det får mig att tänka på när du lyftes över på Michael Jackson, det kunde ha varit du som låg på marken .... Asså fy! var finns medmänniskan egentligen? Tur du var där :-D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, fast jag var inte svimfärdig, utan det var sådant tryck bakifrån och så fruktansvärt varmt så jag ville komma därifrån...och få gå på scen...lite närmare Michael Jackson... ;)

      Radera