onsdag 21 maj 2014

I´m Back!

Skall göra ett försök iallafall. Viljan att blogga finns men kanske inte så mycket inspiration och motivation. Men jag hoppas den kommer tillbaka, så nu kör vi!

Inser att det är ca 7 månader sedan sista inlägget. Känns dock som det var i förra veckan. Vad har då hänt sedan dess? Vi går tillbaka några månader...

Bland annat har Amanda precis fyllda 4 år (12 juni) gett upp sin springcykel och lilla cykeln med stödhjul mot en stor fin tvåhjuling. Nu, snart ett år senare cyklar hon som om hon inte gjort annat i hela sitt liv. Julia 3 år (8 jan) har fått ärva springcykeln vilket hon är jätte lycklig över och hon fattade grejen direkt och springer runt med den som om inte hon heller har gjort annat i hela sitt liv. När jag köpte springcykeln var jag skeptisk till om detta kunde vara något bra, men har fått inse att det är hur bra som helst. Barnen lär sig grejen med att styra ordentligt och framförallt att hålla balansen.3 av fyra barn har fyllt år och så även jag. I nästa blogg inlägg skall jag visa en av presenterna Sebastian önskade sig och fick när han fyllde 12 år. Fy vad åren går, dessutom känns det som det går snabbare och snabbare. Sedan kom vinter och julen varade ända ut till påska och sen blev det vår igen. Det är konstigt men man går alltid och längtar och väntar efter våren, när den helt plötsligt kommer är man alltid lika chockad och oförberedd. Har på äldre dar insett att våren är helt fantastisk. Härliga blommor och härliga dofter och inte minst hopp om en ljus framtid.
Hej svejs så länge...

1 kommentar:

  1. Åh vad kul att även du har kommit igång med din blogg! :-D

    Ja tiden går verkligen, idag ska Jennifer på studentbal ....

    Väntar ivrigt på nästa inlägg! :D

    SvaraRadera