måndag 30 september 2013

Fab Mamas Blogevent 2013 Del 2

Fab Mamas Blogevent 2013 Del 1
"Jag vill tacka livet" som Arja Saijonmaa sjöng. Jag vill också tacka Mira (Tokmorsan), Malin (Fnulan) och Malin (Meekatt) för det fantastiska dygn på Hällsnäs som de tillsammans slitit som små rävar ;) för att göra helt fabulöst.
Kvällen började med en inblick i kvällens händelser i form av ett schema. En god välkomst drink och en chokladbit tillsammans med lite mingel. Därefter var det dags för lunch buffé, presentation av företag på plats och mässa. Utställarna hade fina erbjudanden och tävlingar vars vinster man såklart gärna ville vinna. Tävlingar i massor hade det såklart varit via Facebook innan eventet också.
Förra året hade vi en aktivitet som löd "Pimp My Tårta" Läs HÄR! Detta året hade vi blivit ombedda att ta med en fickspegel och nu sas det att vi skulle få användning för den, i aktiviteten "Pimp My V" Allas tankar förvandlade detta V till Vagina såklart och när vi kom in i rummet så möttes vi av Malin (Meekatt) och Mira (Tokmorsan) i morgonrockar och med dessa plakat.
Nu började vi bli lite smått oroliga och en del säkert förväntansfulla. Men tji fick vi då dom lurade oss alla. Dom ville bara få undan oss och förbereda den riktiga aktiviteten som istället var "Pimp My Väska" Panduro sponsrade oss med den aktiviteten.


Fnulans sida kan man rösta på den väska man gillar bäst. Vinnaren vinner 1000 kr på panduro. Nr 6 är min :) De fina bilderna på våra tjusiga väskor är tagna av Photoperformance.

3 kommentarer:

 1. Snyggt! Önskar bara jag kunde se din på större bild. Kommer självklart lägga en röst på dig :-)

  SvaraRadera
 2. Har kollat på Panduro men hittar inte var jag ska lägga min röst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä inte konstigt då jag länkade ju fel. Tävlingen är slut nu men lägg en röst iallafall.

   Radera