måndag 16 september 2013

Bild BOMB från Danmark 2013

Jag har ju inte berättat...men i våras ramlade jag på en gammal skrothög till bil och helt plötsligt var den min. En Polo -91:a. För inga pengar alls. Jag tänkte att Bilen som ungarna döpte till "SKROTIS" kunde vara bra att ha under sommaren, då vi inte har någon annan bil i familjen. Skrotis har funkat perfekt och tagit oss på den ena bilfärden efter den andra. Den tog oss t om till Danmark. Här kommer en liten bild BOMB därifrån.
Vi åkte till Skagen och tog oss via Sandormen ut till Grenen där havet Skagerrak och Kattegatt möts. 
Här lunkade vi omkring några timmar och kastade "mackor", njöt av den underbara sanden, förundrades över och jämförde de två haven, samlade fina stenar och gjorde sten hjärtat, kollade in Coola maneter med små fiskar i.
Dag två åkte vi till Fårup Sommarland. Där fanns det många roliga aktiviteter att ägna dagen åt.
Den där jädra trampbåten gjorde mig så förbannad.....den gick inte att styra och den läckte in vatten på sitsen så det såg ut som om jag kissat på mig när vi klev ur.
Det här var kul kul, och ungarna fick fler träffar än mig.
Sebbe räddade små söta grodor som höll på att bli mos i en kö till en åkattraktion. Och han fick en fin tatuering. Under vår färd i Danmark fastnade det en trollslända fram på bilen som hängde med ända till Göteborg. Det var en härlig resa som vi gärna gör om.

1 kommentar: