torsdag 14 februari 2013

Där drömmar blir till verklighet - Disneyland Paris

Drömmar har vi nog allihopa några stycken av. En dröm som jag delar tillsammans med mina barn är att få möjlighet att göra en resa till Disneyland Paris. Vi har tittat hur mycket som helst i broschyrer, hemsidor och bloggar för att hitta något bra och enkelt alternativ dit.

Och Yes! på Ving hittar vi just vad vi är ute efter. Eftersom vi inte äger någon bil är en paketresa dit precis vad vi letat efter. Till ett överkomligt pris dessutom. Det känns som om vi redan är på väg. Är detta en dröm för dig också titta in på Ving.se.

Tänk vad underbart att få se sina barns stora, lyckliga ögon när dom får se och träffa alla de underbara personligheterna i sagornas värld. Att få låta barnen bli en del i sagornas klassiska hjältar och hjältinnor. Dessutom fyller Disneyland Paris 20 år i år. Så det händer nog spännande saker utöver det vanliga. Längtar efter att få ge barnen ett underbart semester minne tillsammans med alla sina Disney favoriter. Och tänk vad underbart dom kommer sova på ett av de sju Disneyhotellen 

2 kommentarer:

  1. Ja, vi var ju där för 1½ år sedan och det är verkligen fantastiskt!! Kram!

    SvaraRadera
  2. Hej hej, kika på http://emring.blogspot.se/2012/10/jag-har-en-ny.html
    Så finns det info om kameran där

    KRAM

    SvaraRadera