måndag 30 juli 2012

Så´n är jag

Vad skall man skriva om när man inte har något att skriva om? Kanske om mig själv? Ja, det får det bli. 
Jag är en person som har tusen projekt i huvudet som jag vill göra, men som sällan ens blir påbörjade. Och om de blir påbörjade så är det inte säkert att jag fortlöper eller avslutar projektet. Min vilja till dessa projekt kommer oftast i klungor och i perioder. Ibland så har jag så mycket idéer och vilja till olika projekt att jag blir helt slut, så att jag hellre går och lägger mig och vilar en stund istället för att påbörja eller avsluta dem. Nu menar jag inte att jag är slapp och aldrig får något gjort. Dessa projekt kan vara att rensa ut gamla kläder och prylar, mina smyckes projekt, städa, sy, baka, sticka, läsa en bok, rensa papper, organisera mina saker och mitt liv, planera aktiviteter, renovera, påbörja nya vanor...skall jag fortsätta?...skulle kunna ge er 1000 exempel på projekt jag har.
Jag är även en person som tänker väldigt mycket. Kan både vara bra och dåligt. Analysera och diskutera med mig själv gillar jag, för då får man bäst reaktioner och klara och raka svar. Rekommenderas varmt om ni nu inte skulle ha testat. Jag kan vara pratsam och jag kan vara tyst. När jag har mina tysta stunder är jag oftast inne i mina stora världs analyser och diskussioner eller projekt planeringar. 
Jag kan uppfattas både som snäll och blyg eller som "snäll och blyg"...hon...pyttsan heller. Jag anser mig vara väldigt anpassningsbar. Funkar oftast bra ihop med alla sorters människor. Självklart finns det undantag. Jag har många gånger i mitt liv uppnått sådant som jag trott inte var möjligt eller iallafall väldigt svårt för just mig. (För en gång i tiden var jag faktiskt väldigt blyg, osäker och rädd för det mesta)
Jag har även oftast rätt...tycker jag iallafall. Och mitt sunda förnuft är "sundare" än alla andras såklart. Jag har fått höra att jag ibland är sarkastisk, speciellt då jag känner en person väl. Trivs bäst ihop med kill-kompisar och så har det alltid varit, ända från barnsben. Trivs självklart bra ihop med tjej-kompisar också. Jag har även ett j...a temperament, vilket mina närmaste ofta får ta del av. Har börjat inse att jag också kan vara en gnutta kritisk. Detta var det lättsamma om mig, nu kommer det tunga...90% av alla gånger som jag äter får jag hicka. Ja...herre min skapare, skulle kunna fortsätta med många rader till men jag tröttnade nu på detta projekt. Over and out!

2 kommentarer:

 1. Haha, nu vet man lite mer om dig! :-)
  Sv. Jag använder Photoscape till mina bilder! Mycket enkelt program som du kan ladda ner gratis! Här är länken! :-)
  http://www.programvara.org/Photoscape/?p=SE&gclid=CKnD1obPxLECFYU2cgodEhYAGw

  Kram och ha en trevlig kväll!

  SvaraRadera
 2. Tack för länken, nu skall här Photoscape:as :)

  SvaraRadera