söndag 14 juni 2015

Det var sex år sedan...

...en liten söt bebis bestämde sig för att komma ut. Jag vaknade med värkar på morgonen och satte igång att baka en jordgubbstårta. Den skulle Sebastian ha i skolan på sin skolavslutning samma dag. Den timmes långa samlingen med uppträdanden och tal i gympasalen var rejält plågsam. Fattar inte idag hur jag orkade vara kvar...men jag ville ju vara med på min sons första skolavslutning såklart. Efter denna plågsamma timme var det träff i klassrummet. Alla såg klart och tydligt att jag hade starka värkar, och efter en liten stund tvingade dom hem mig. En mamma bokstavligt talat körde ut mig och körde mig hem. Efter knappt en timme hemma kom sambon hem från jobbet och vi åkte in till BB. När vi kom dit var jag redan öppen 6 cm. Sedan tog det inte så lång tid och ett litet perfekt flickebarn hade fötts.
I fredags den 12 juni fyllde detta fina flickebarn Amanda, 6 år. Helt otroligt, 6 hela år. Vi väckte henne med sång och några paket på sängen. Hon såg lite butter ut men när jag frågade om hon inte gillade att vakna till sång och paket så sa hon Jo, och såg glad ut igen. Hon firades på dagis / förskolan och Amanda bjöd på glass. 
På kvällen fick hon ett kalas hemma hos farmor och farfar med kusiner, faster och "farbror". Här åt vi en god tårta gjord av farmor.
I går hade vi kalas hemma med resten av familjen, moster, morbror, kusiner och mormor. Amanda hade bestämt att vi skulle äta tacos och glass med diverse tillbehör. Massor av paket blev det.
Och idag blev det kalas på Lek och Buslandet, tillsammans med lillasyster Julia som fyllde år för några månader sedan, men aldrig fick ha något kalas med sina kompisar. 
Inte så lätt att få ett bra kort på alla barnen samtidigt. Prinsessrummet hade dom valt såklart, och tjejernas diskussion under hela måltiden handlade om vilken prinsessa dom var.
Det var nöjda kalas barn med ännu fler presenter som la sig för att sova denna kväll.

Ha det gôtt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar