tisdag 13 augusti 2013

Sommarbilder del 2, 2013

Den riktiga sommarvärmen kom ju till slut och t.o.m stannade ett tag. Hur underbart som helst. Så här visar jag fortsättning på vad vi hittat på i sommar (Se även Sommarbilder del 1)

Det har blivit bad både i Sillvik, Plaskdammen i Majorna och i vår lilla Pool. Amanda hon älskar vatten och hoppar i vare sig det är varmt eller kallt. Härligt med sådana ungar tycker jag. Värre är det med lilla Julia som oftast vägrar ta av sig kläderna och som helst sitter och beskådar det hela ifrån mammas knä. Och efter att ha suttit i mitt knä ett antal dagar vid olika bad gick hon så med på att med solskydds dräkten på leka lite i vattnet själv.

En varm och härlig dag åkte vi till Hönö, Jungfruviken. Den enda som badade var Amanda. Sebastian och Emilia fångade läskiga krabbor och Julia studerade det hela på bekvämt avstånd.
Eriksberg är en härlig och mysig plats att promenera på. Dock inte denna dagen då det var varmt men blåste obehagligt mycket. Vi började med att åka färga på de blå haven. sedan ägnade vi oss åt fågelskådning, drömde oss bort i vilken båt som var våran och avslutade dagen på Mc Donalds. Dagen kunde inte bli bättre. Sommarbilder del 3 kommer inom kort ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar