tisdag 18 december 2012

Maroccanoil - som grädde på moset

I vinter kräver både hud och hår lite extra omvårdnad än vanligt. Min hud brukar bli torr, fnasig och narig, och håret blir elektriskt och risigt. Bra produkter är då ett måste. Jag har provat både det ena och det andra både ifrån vanliga affärer och ifrån salonger, men inte hittat något som jag tyckt varit riktigt bra. Så efter att ha sett Maria Montazami i Svenska Hollywoodfruar ge sina hårtips om att Maroccanoil skulle vara så fantastiskt bra, så var jag ju såklart tvungen att själv prova. 

Jag har nu använt Maroccanoil Original Oil Treatment ett par veckor och kan bara hålla med om att oljan är grymt bra. Jag är verkligen glad att jag vågade skicka efter och testa. Det är ju ändå en del pengar som man inte vet om man bara slänger bort eller inte. Maroccanoil innehåller vitaminer, protein, antioxidanter, är stärkande och har vårdande antifrizz-effekt. Positivt är ju också att oljan är dryg och räcker länge.


I samband med att jag köpte oljan passade jag även på att köpa Maroccanoil Moisture Repair Shampoo och Conditioner vilka jag också är grymt nöjd med. Dessa reparerar och bygger upp hårets struktur igen.Både oljan, shampoot och balsamet har en fräsch doft och är väl värda att lägga sina pengar på. Du hittar produkterna på bellbox.se

3 kommentarer:

 1. hej hopp..

  åhh så du gillade detta ? jag har länge tänkt skicka efter jag med men det har inte blitt av att jag köpt de.. men nu blev jag ännu mera sugen.. :)

  kraaam

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker absolut att du skall prova, gillar du det inte kan du ju ge det till mig ;)

   Radera
 2. Tack för tipset!
  Jag fann din blogg via Bloggtipsarna på Facebook. Så roligt det är att kika in hos nya bloggar! Ha en trevlig tisdagskväll!

  SvaraRadera